maanantai 18. tammikuuta 2016

PUNAJUURI-AURAJUUSTOPASTA // BEETROOT-BLUECHEESEPASTA

Onpas jännittävää, täten julkaisen tämän blogiulappani ensimmäisen reseptin! Talvisäähän sopivan kermainen ja pehmeä punajuuri-aurajuustopasta, here it comes. Tätä reseptiä voi tottakai varioida melkein loputtomasti, kuten pastoja tapana on, tähän satsiin olen latonut pitkälti mitä kaapista löytyy, ja hyväähän siitä syntyi!
puna

puna2

2 annosta


Pastakastike:

1 keskikokoinen/pieni punajuuri
n. ½ pakettia valio AURA
1 pieni kesäkurpitsa
½ munakoiso
2rkl seesamitahnaa
n. 1rkl hunajaa
Pippuria
Loraus vettä
Öljyä paistamiseen

Lisäksi se pasta :)
-Kuori ja suikaloi kesäkurpitsa ja punajuuri (itse käytin tähän ihan kuorimaveistä, ohutta ja nopeasti kypsyvää lastua saa kätevästi näin) ja pilko munakoido suht pieniksi paloiksi.

-Laita pasta keittymään

-Laita pannulle hieman öljyä, ja perään kasvikset. Murenna sekaan aurajuusto, ja lisää hieman vettä.

-Lisää sekaan seesamitahna ja pyörittele se tasaisesti joukkoon. Mausta pippurilla ja jätä kypsymään vielä siksi aikaa, kunnes pasta on valmista.

-Lisää annoksen päälle vielä hunajaa. Toimii!

Tips! Jos et halua täysin tappaa ruokaasi, ei vihanneksia tarvitse mitenkään keitellä sen erityisemmin. Pyörittele vaan pannulla sen verran, että aurajuusto sulaa joukkoon ja kasvikset lämpenee. Näin säilyy vitamiineja sekä purutuntumaa :)


puna3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti